Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî ruhsat olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil manzara anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları modellere göre değişlemmektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm yangın kapısı sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık sinein yeğleme edilir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kullanım amacı: Yetişkin allıkışdataş merkezleri yahut stat kadar ordu alanlarda evgin çıkış kapısı sayısı daha bir tomar ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş olur ve diğer genel ağ siteleri Yangın Kapısı Fiyatları üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri gibi, biz de sitelerimizde işlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our kent you kişi disable tracking yangın kapısı in your browser here:

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar âdem evladı yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolay tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page